Projectes presentats pel GaS 2010

S'acosta el dia de presentació dels projectes que tindràn la oportunitat de rebre la donació del GaS de l'edició d'enguany. Ja tenim ganes que arribi el proper dimecres 22 per poder escoltar els projectes que es presenten aquest any!

L'inbox del GaS treu fum durant les últimes setmanes gràcies a l'empenta de molts empleats d'HP de Sant Cugat que estàn involucrats d'una manera o d'altre amb accions solidàries a través de fundacions diverses.

La veritat es que ens dona feina recollir la informació i assesorar als que es presenten pero la fem encantats!

Si vens el proper dimecres a la sala Egipte a les 12 podràs escoltar entre d'altres al Jose Antonio proposant un projecte per crear un dispensari i un centre mèdic al Camerún. A l'Elena presentant una iniciativa per ajudar a les persones sordcegues a Barcelona. A l'Hector i la Julia enfocant les necesitats a les zones més desprotegides de la India, a Calcuta i Mumbai respecticament. Amb la María viatjarem a Cambodja per ajudar a l'escolarització de nenes abandonades, al JuanMa l'acompanyarem a Hondures i amb la Marta anirem a Guatemala per construir dos parvularis en àrees necesitades.

Aquetes només son algunes de les presentacions que tindràn lloc el proper dimecres 22 a les 12:00 a la sala Egipte. ¡Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada