Històric de projectes seleccionats pel GaS

A continuació mostrem l'històric de projectes seleccionats pel GaS des de els seus inicis així com les donacions que em pogut aconseguir cada any respectivament per fer-los realitat. Si sumen totes les aportacions que els empleats d'HP han contribuit juntament amb  la suma igualada per Hewlett Packard cada any arribem a un total de 188,000 euros repartits arreu del món per construir il.lusions i un futur per viure amb dignitat, educació i sanitat!

 2002 - 9k€ 
Setem - Amizade (Moçambic). Jordi YUBERO (Joan MARTÍNEZ). Ampliació de l’orfenat “Centro d’Acomodaçâo dos Santos Inocentes (C.A.S.I.)” a Beira. (9.250€)

2003 - 10k€ 
VOLS (Costa d’Ivori). Jorge SIMAL. Habilitació i equipament per una cooperativa, material per al taller de confecció i finançament per la formació durant tot un any, al Centre de Promoció Femenina 'Marie Dominique' al barri de Koumassi a Abidjan. (10.500€)



 2004 - 18k€ 
ACOES (Hondures). Juan Manuel VALERO - Joaquim VILLAPOL. Centre educatiu i menjador infantil, per a la comunitat indígena de Carrizalón (Copán). (17.700€)

2005 - 14k€ 
ACOES (Hondures). Juan Manuel VALERO - Joaquim VILLAPOL. Facilitació de l’accés a l’educació secundària a joves indígenes sense recursos de la ètnia Chortí de Copán Ruinas. Amizade-JaM (Moçambic). Jordi YUBERO - Jordi MORILLO. Posada en marxa d'una cooperativa de construcció d'habitatges a Beira, per la rehabilitació d’habitatges de famílies del barri amb pocs recursos.

2006 - 29k€ (1a edició en Diada Solidària) 
Africa Nos Mira (Etiòpia). Juan Antonio BUENDÍA. Construcció de 4 aules per l’escola primària de Magauma, a la regió del Tigray. (18.778€)
Zoma (Madagascar). Quitterie PHILIPPE. Ampliació de 4 classes del Centre de Formació d’agricultors “Migrants”. (9.810€)

2007 - 29k€ 
ADA – Amics del CCDT (India). Enric CARDONA. Millora de l’educació en zones rurals i urbanes de Maharastra. Promoció i desenvolupament dels adivasis, per tal de facilitar-los unes condicions de vida dignes. (13.958€)
St. Just Solidari (Nicaragua). Lourdes AYXENDRI. Equipament del Centre de Salut de Camoapa. (14.758€)

2008 - 35k€ 
Amics de Mantay (Perú). Jesús RUIZ. Ajuda per al manteniment i suport educatiu del centre Mantay per a mares adolescents a Cuzco. (17.613€)
Amizade-JaM (Moçambic). Jordi YUBERO - Jordi MORILLO. Rehabilitació de l’orfenat “Centro d’Acomodaçâo dos Santos Inocentes (C.A.S.I.)” a Beira. (17.613€)

2009 - 20k€ 
Vicente Ferrer (India). Marisa AROLA. Lleteria per a dones, per formar-les en la cura i venda de llet en les àrees rurals d’Anantapur. (10.000€)
Solidaritat Castelldefels - Kasando (Congo). Óscar MARTÍNEZ. Projecte NYUMBA NA KASI, casa i treball. Construcció de cases per a famílies d’ acollida i joves, i per l’inserció socio-laboral de joves vulnerables de la ciutat de Goma. (10.000€)

2010 - 24k€ 
OKUME AZ (Camerun). José Antonio SANTISO. Dispensari i centre de coordinació mèdica. (12.160€)
GreenGecko (Cambodja). María del Mar ARRANZ. Escola de mares. Centre d’ acollida i formació. (12.160€)

2011 - ??k€ 
Fundació SELFA MÓN (Barcelona).Gianni CESSEL. Projecte per a pisos d’acollida i estades permanents per a gent gran en exclusió social i situació de desemparament. (?€)
Por La Sonrisa de un Niño (Cambodja). Blanca SALVIA. Oferir campaments d’estiu que permetin continuar amb l’educació i cura dels nens durant el període no escolar, oferint menjar, descans i activitats extraescolars per evitar que tornin als carrers durant les vacances. (?€)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada